mlebu Ing

KANGGO BAHASA BARU SAIKI

Wiwitan, Menengah utawa Lanjut. Sampeyan bakal nemokake guru sing sampurna!

Pelajaran gratis lan Luwih-luwih

Deleng Guru-guru sing nyedhiyakake pelajaran nyoba gratis, Piwulang Bocah-bocah, Praktek Percakapan, persiyapan Ujian lan liya-liyane ....

Watch tutorial cepet babagan cara miwiti

Ayo dadi bisa kanggo sampeyan!

Ora bisa nemokake apa sing sampeyan goleki utawa ora duwe wektu? Ora masalah! Ayo dadi bisa kanggo sampeyan! Kirim apa sing sampeyan butuhake lan kita bakal ngirim link menyang guru sing paling cocog karo sarat sampeyan.

Kandhani babagan syarat sampeyan: Apa jinis piwulang sing sampeyan arep duwe? Basa apa Apa sampeyan pengin guru Asli utawa dudu Pendhudhuk? Apa anggaran sampeyan kanggo njupuk pelajaran? Sepira kerepe lan ing wayah pira sampeyan pengin duwe pelajaran?

Kirimake sarat kasebut lan kita bakal nemokake guru sing sampurna sing cocog karo syarat sampeyan.

Njaluk ing kontak karo kita.